Uusia tuulia – tervetuloa Suomeen Hussar!

Facebookin puolella julkaisinkin jo pari viikkoa sitten paljon puhuvan kuvan. Samoin aiemmin keväällä olen vihjaillut Ruotsin reissuista ja uuden hevosen hankinnasta. Toukokuun lopulla nämä suunnitelmat toteutuivat, kun Hussar saapui hyvissä voimin Suomeen. Kuka Hussar siis oikeastaan onkaan?

© Meeri Ylänen

Hussar eli lempinimeltään Husse, on 3-vuotias tänä keväänä ruunattu pojankoltiainen. Hänen isänsä on Heart-Throb ja emänisä Brief Truce.  Emä, joka on englantilainen täysiverinen, on itse kilpaillut kenttää kahden tähden tasolla. Isä puolestaan on tehnyt uraa esteratsastuksen puolella. Täysiveriverta Hussessa on lähes 85 %, joten laukkaa pitäisi maastoradalle löytyä.

© Meeri Ylänen

Husse tosiaan löytyi Ruotsista, mutta se on sisäänratsastettu vuoden alkupuolella Saksassa.  Sen jälkeen Husse on saanut viettää lapsihevosen elämää laitumella. Itse kävin kerran Hussen selässä Ruotsissa ja nyt kun hän on ollut Suomessa lähes kaksi viikkoa, olen muutaman kerran uudestaan käynyt testaamassa, että minkälainen hevonen sitä tulikaan ostettua. Ja hyvältä vaikuttaa!

Tänään Husse kävi elämänsä ensimmäisessä maastossa ratsastajan kanssa ja osoitti suurta viisauta. Kovasta tuulesta huolimatta Husse ei katsonut mitään, vaan kulki kiltisti kaverin perässä ja välillä edelläkin. Parin viikon päästä Husse saa kunnon kesäloman, kunhan ensin on katsottu rokotukset ja hampaiden raspaukset kuntoon.

My future star! Joka pärskii kasvoille.  😀
© Meeri Ylänen

Tervetuloa perheeseen Husse!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *