Tietoja

Minä ja Britti

Olen 23-vuotias ratsastaja Helsingistä. Ykköshevoseni on ollut 11-vuotias trakehnerruuna Very British eli Britti. Britin kanssa kilpailimme kaudella 2017 kahden tähden luokissa ja voitimme senioreiden suomenmestaruuden!

Britti tuli minulle vuoden 2013 syksyllä, jolloin aloitimme kenttäratsastuksen harrasteluokalla. Kahden vuoden päästä hevosen ensimmäisestä kenttästartista kilpailimme onnistuneesti Va B/CNC* -tasolla. Kaudella 2016 paransimme tulostasoamme ja varmuuttamme kilpaillen ehjän kauden samalla tasolla. Sijotuimme useissa kilpailuissa ja saavutimme Racing Kenttä Trophy -sarjakilpailun kolmannen sijan. Kyseinen sarjakilpailu on vaativin Suomessa järjestettävissä kenttäratsastuksen sarjakilpailuista.

Kaudella 2017 olemme tehneet ensimmäisen starttimme CNC2*-luokassa ja onnistuimme voittamaan sekä koko luokan että samalla kenttäratsastuksen suomenmestaruuden! Näiden kilpailuiden jälkeen lähdimme Britin kanssa Saksaan ja osallistuimme ensimmäisiin kansainvälisiin kilpailuihimme tasoilla CIC1* ja CIC2*.

Alla olevassa urheilijaesittelyssä esittelen lyhyesti sekä itseäni, hevostani että kenttäratsastusta lajina. Kannattaa tutustua!