Minun viikonloppuni

Viikonloppuni ohjelma vaihtelee melko paljon eri viikkojen välillä. Milloin ollaan Ypäjällä, milloin päivystysvuorossa Eläinsairaalalla ja milloin vain kotona. Viime viikonloppuni ohjelma oli seuraavanlainen.

Lauantai 27.1.

7.00 Herätys

7.30 Viikin monitoimitalolle juoksumatolle. Tänään vuorossa oli 30min kevyt hölkkäily. Harvemmin käyn aamulla salilla, mutta tänään ei muuhun aikaan olisi ehtinyt.

8.15 Takaisin kotona. Aamupala, suihkussa käynti, meikkaus yms. aamutoimet. Viimeisenä ennen lähtöä piti tietenkin katsoa jakso Muumeja. 🙂

9.10 Lähtö tallille. Britin kanssa kävimme jumppailemassa suhteellisen tyhjässä maneesissa. Britti oli virkeä ja iloinen, samoin ratsastaja.

11-14 Töissä Satula.comissa.

14.30 Käynti kotona syömässä välipalaa ja hakemassa tavaroita illan päivystysvuoroon.

15-22 Päivystysvuoro Hevossairaalalla. Vuorossa oli tekemistä, mutta ei hirveää kiirettä. Vuoron loppu kuitenkin venähti siten, että vasta klo 22.50 pääsi lähtemään kotia kohti.

23 Iltapala, lyhyet venyttelyt ja nukkumaan noin klo 23.30.

 

Sunnuntai 28.1.

7.00 Herätys ja normaalit aamutoimet.

7.40 Lähtö Eläinsairaalalle päivystysvuoroon

8-15 Päivystysvuoro Pieneläinsairaalalla. Kun oli edellisen illan ollut päivystämässä Hevossairaalan puolella, oli mukavaa vaihtelua olla nyt tekemisissä pieneläinten kanssa.

15.15 Ruoka. Päivystysvuoron jälkeen oli hyvä aikaa syödä kunnollinen lounas ja pitää lyhyt ruokalepo ennen kotiin lähtemistä.

17 Tallille. Tänään Britillä oli vapaapäivä, joten nyt oli hyvää aikaa klipata se. Kävimme lisäksi lyhyellä kävelylenkillä.

© Meeri Ylänen

20.30 Kotona. Venyttelin 30 minuuttia.

21 Suihku ja muut iltatoimet. Nukkumassa olin 21.30. Pyrin nukkumaan yhdeksän tuntia yössä aina kun mahdollista. Seuraavana aamuna herätys oli 6.30, joten yhdeksän tuntia täyttyi mukavasti.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *